

Spoločnosť Ilsa vznikla v roku 1979. Značnú časť jej výroby tvoria chladiace a šokovacie zariadenia, ktoré sa presadzujú nielen na trhu v Európe.Dôkazom toho je aj spĺňanie noriem pre udelenie medzinárodných certifikátov. UNI EN ISO 9001:2000, NF /Francúzsky trh/, ETL /Americký trh/ Technologický postup ochladenia produktov a ich následné zmrazenie, nielenže zabraňuje množeniu mikroorganizmov, ktoré sa prirodzene v jedle nachádzajú, ale aj pomáha udržať výživné látky v jedle a predĺžiť jeho záručnú dobu. Schladené alebo zmrazené jedlo má tú istú kvalitu, chuť a konzistenciu ako čerstvo pripravené jedlo a ušetrí Vám pritom mnoho času a peňazí. Preto sú Ilsa chladiace a šokovacie zariadenia nepostrádateľné v každej kuchyni.
Modelové rady:
![]() |
Rada SIMPLY |
![]() |
Rada HARMONY |
![]() |
Rada ELITE |